Home / Ειδήσεις / 9ο Πανελλήνιο και 8ο Πανευρωπαϊκο Επιστημονικο & Επαγγελματικο Νοσηλευτικο Συνεδρίο της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος
9ο Πανελλήνιο και 8ο Πανευρωπαϊκο Επιστημονικο & Επαγγελματικο Νοσηλευτικο Συνεδρίο της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος

9ο Πανελλήνιο και 8ο Πανευρωπαϊκο Επιστημονικο & Επαγγελματικο Νοσηλευτικο Συνεδρίο της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος

Δημοσιεύτηκε το Τελικό Πρόγραμμα του 9ου Πανελλήνιου και 8ου Πανευρωπαϊκού Επιστημονικού & Επαγγελματικού Νοσηλευτικού Συνεδρίου της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος που πραγματοποιείται φέτος στην Καλαμάτα από 19 έως 22 Μαΐου 2016.
4 ημέρες, 23 Κλινικά και Ειδικά Φροντιστήρια και Σεμινάρια, 26 Διαλέξεις, 20 Στρογγυλά Τραπέζια, 31 Συνεδρίες Παρουσιάσεων Προφορικών Ανακοινώσεων Εργασιών, 4 πολύωρες Συνεδρίες Ηλεκτρονικά Αναρτημένων Ανακοινώσεων (e-Poster) για πρώτη φορά, 1 Δορυφορικό Συμπόσιο, Βραβεύσεις Εργασιών και  παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, σε 7 αίθουσες, στο ξενοδοχείο Elite City Resort.
Το ετήσιο συνέδριο μας, θεσμός πλέον στον χώρο της υγείας, φέρνει ξανά κοντά τους Νοσηλευτές και τους Επαγγελματίες υγείας για να αναδείξει την κλινική και επιστημονική εργασία που συντελείται σε Πανελλαδικό και Πανευρωπαϊκό επίπεδο, να δώσει μια μοναδική ευκαιρία για επιμόρφωση σε νέες πρακτικές και να παρουσιάσει τις εξελίξεις που αφορούν στον χώρο της νοσηλευτικής και της υγείας.
Ευχαριστούμε θερμά τους εισηγητές, τα μέλη της επιστημονικής, τιμητικής, διεθνούς και τοπικής οργανωτικής και συντονιστικής επιτροπής του συνεδρίου που συμμετέχουν και συνεισφέρουν στο συνέδριό μας και φέτος.
Οι νοσηλευτές της Ελλάδας και της Ευρώπης δίνουμε το δυναμικό παρόν, συζητάμε, καταθέτουμε και ανταλλάσσουμε εμπειρίες και απόψεις, σ’ αυτή τη μεγάλη συνάντηση.
Η ώρα έφτασε! Καλή μας αντάμωση στην κορυφαία εκδήλωση της Ένωσής μας, τη μεγάλη συνάντηση των νοσηλευτών, φέτος, στην αγαπημένη Καλαμάτα.

 

 

 

 

 

Πηγή: medlabgr.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

Νέα δεδομένα στην αντιμετώπιση εκφυλιστικών παθήσεων του κερατοειδούς

Νέα δεδομένα στην αντιμετώπιση εκφυλιστικών παθήσεων του κερατοειδούς

Νέα δεδομένα στην αντιμετώπιση του κερατόκωνου  κι άλλων εκφυλιστικών παθήσεων του κερατοειδούς δημιουργεί η χρήση …