Home / Ειδήσεις / Οι “Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά” στο Helexpo Maroussi
Οι "Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά" στο Helexpo Maroussi

Οι “Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά” στο Helexpo Maroussi

Το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο και μουσείο «Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά» θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν από σήμερα έως και τις 3 Φεβρουαρίου μικροί και μεγάλοι, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi. Πρόκειται για ένα μαγικό ταξίδι στους μυστικούς κι αγαπημένους κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά, όπου η ΔΕΘ- HELEXPO και η δημιουργική ομάδα Dream Workers, με τη συμμετοχή της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, φιλοδοξούν να προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους αξέχαστες εμπειρίες.
Στο άνοιγμα του θεματικού πάρκου «Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά» βρέθηκε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-HELEXPO, Αλέξης Τσαξιρλής, ο οποίος ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «περιμένουμε μικρά και μεγάλα παιδιά και πολύ μεγάλα παιδιά, αλλά προκειμένου να επισκεφθούν και να δουν κάτι τελείως διαφορετικό, ένα θεματικό πάρκο με την υπογραφή του Ευγένιου Τριβιζά, που θα το χαρούν όλοι, θα διασκεδάσουν και θα τους μείνει κάτι πολύ ιδιαίτερο, ευχάριστο και διασκεδαστικό, το οποίο ιδίως για τις γιορτές που πλησιάζουν, θα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και για τα παιδιά και για τους μεγάλους». Προσέθεσε ότι «η ΔΕΘ-HELEXPO για ακόμα μία φορά με τα θεματικά της πάρκα θα προσφέρει κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο στον κόσμο της Αθήνας και της ευρύτερης περιοχής» και επισήμανε: «Περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία από το αντίστοιχο που είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη, όπου έφτασε τους 150.000 επισκέπτες. Εδώ οι προγραμματισμένες επισκέψεις μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τις 50.000 και προχωράμε, και βέβαια τώρα που έρχονται οι γιορτές, οι επισκέψεις θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο γι αυτό και σκεφτόμαστε όλα τα συστήματα διαχείρισης αυτού του κόσμου».
Από την πλευρά του, ο διευθυντής της Helexpo Maroussi, κ. Φώτης Ευρυγένης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Σήμερα ξεκινάει στο Helexpo Maroussi εδώ στην Αθήνα το θεματικό πάρκο “οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά”. Η Helexpo στο Μαρούσι έχει ξεκινήσει εδώ και 4 χρόνια μια προσπάθεια με εκδηλώσεις, και δικές της και τρίτων. Αυτή η εκδήλωση είναι στα πλαίσια των πολλών θεματικών πάρκων που κάνει τα τελευταία χρόνια. Απευθύνεται στο ευρύ κοινό και κυρίως σε παιδιά όπως το εργοστάσιο σοκολάτας το 2015-2016. Έτσι και τώρα με τους “Μυστικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά” ευελπιστούμε πολλά παιδιά πολλές οικογένειες εδώ στην Αθήνα να έρθουν να δουν να διασκεδάσουν να περάσουν ευχάριστα».

 

 

 

 

 

Πηγή: http://medlabgr.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

Νέες e- υπηρεσίες θέτει στη διάθεση του πολίτη από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, ο …