Home / Ειδήσεις / 1ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Δικαίου ΣΦΕΕ, 8 Δεκεμβρίου 2016
1ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Δικαίου ΣΦΕΕ, 8 Δεκεμβρίου 2016

1ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Δικαίου ΣΦΕΕ, 8 Δεκεμβρίου 2016

Ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) εκπροσωπεί έναν από τους πιο καινοτόμους, παραγωγικούς και εξωστρεφείς κλάδους της εθνικής οικονομίας, αντιπροσωπεύοντας περισσότερο από το 95% της αγοράς φαρμάκου που δραστηριοποιείται στη χώρα μας. Από την ίδρυσή του το 1982 εργάζεται για την προώθηση θέσεων που προάγουν το κοινό συμφέρον των ασθενών, των φαρμακευτικών επιχειρήσεων και των εργαζομένων σε αυτές.
Είναι κεντρικός ο ρόλος των φαρμακευτικών επιχειρήσεων σε ότι αφορά την κατάκτηση ενός υψηλού επιπέδου δημόσιας υγείας και τη διαμόρφωση συνθηκών κοινωνικής και οικονομικής προόδου.
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αναγνωρίζοντας τονθεσμικό του ρόλο διοργανώνει το 1ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Δικαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2016, στο MAROUSI PLAZA. Το συνέδριο, που φιλοδοξούμε να καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός, απευθύνεται σε Νομικούς του κλάδου και θα καλύψει διάφορες θεματικές ενότητες, όπως: Τιμολόγηση, Ανταγωνιστική δραστηριότητα, Προστασία δεδομένων-Κλινικές μελέτες και Νέες τάσεις.

 

 

 

 

Πηγή: medlabgr.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

Νέες e- υπηρεσίες θέτει στη διάθεση του πολίτη από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, ο …