Home / Ειδήσεις / Δράση «Οι προκλήσεις της Σπανιότητας» στο Athens Science Festival στις 10 Απριλίου
Δράση «Οι προκλήσεις της Σπανιότητας» στο Athens Science Festival στις 10 Απριλίου

Δράση «Οι προκλήσεις της Σπανιότητας» στο Athens Science Festival στις 10 Απριλίου

«Ο Κόσμος των Σπανίων Παθήσεων», στα πλαίσια της εθελοντικής του προσπάθειας να παρέχει συνεχή ενημέρωση για ό,τι νεότερο γύρω από τις σπάνιες ασθένειες, αλλά και να προβάλλει τα όποια θέματα απασχολούν τη σπάνια Κοινότητα, με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, διοργανώνει συζήτηση με θέμα «Οι προκλήσεις της Σπανιότητας», την Κυριακή 10 Απριλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.
Ομιλητές θα είναι ο Ευστράτιος Χατζηχαραλάμπους, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αμφιβληστροειδοπαθών, ο Γιάννης Λιάρος, Συνιδρυτής του Karkinaki, της πρώτης ελληνικής ιστοσελίδας για τον παιδικό καρκίνο, και ο Δημήτρης Κοντοπίδης, Συνιδρυτής της Humane και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας για την Ινώδη Κυστική Νόσο. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Ελίνα Μιαούλη, Ακτιβίστρια για τις Σπάνιες Παθήσεις και Δημιουργός της ιστοσελίδας Ο Κόσμος των Σπανίων Παθήσεων.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του Athens Science Festival και θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο ΑΘΗΝΑ 9.84, στις 6 μ.μ..
Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τη δράση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.athens-science-festival.gr/, όπως και το σύνδεσμο http://www.athens-science-festival.gr/event/i-proklisis-tis-spaniotitas/.

 

 

 

 

 

Πηγή: medlabgr.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

Αλληλεγγύη για τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Αττική

Αλληλεγγύη για τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Αττική

Κάθε προσφορά μέσω του act4Greece αποτελεί δωρεά. Με βάση το αποδεικτικό κατάθεσης στο πρόγραμμα act4Greece, …