Home / Ειδήσεις / Εικονικές “εκκαθαρίσεις” στο ΕΚΑΒ
Εικονικές “εκκαθαρίσεις” στο ΕΚΑΒ

Εικονικές “εκκαθαρίσεις” στο ΕΚΑΒ

Να σβήσει από την ιστορική μνήμη οποιαδήποτε επιλογή – παλαιά και νέα – που δεν εγκρίνει, επιχειρεί η σημερινή Διοίκηση του Φορέα.
Όπως αποκαλύπτει το ekabnews.gr, οι Διοικούντες κυριολεκτικά ξήλωσαν από τον τοίχο οποιαδήποτε φωτογραφία συνδέεται με τις προηγούμενους υπουργούς υγείας, πολιτικά πρόσωπα αλλά και όσους έχουν διατελέσει πρόεδροι του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ.

 

 

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που «έκαναν φτερά» απεικονίζονταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Λεωνίδας Κακλαμάνης, ο Αθανάσιος Γιαννόπουλος. Επίσης, ο Νίκος Παπαευσταθίου, ο Μιχαήλ Τζαγκαράκης (πρώτος πρόεδρος ΔΣ ΕΚΑΒ), αλλά κι εκπρόσωποι των εργαζομένων όπως ο Χρήστος Μπαρκονίκος και ο Χρήστος Ρέσσος.
Εντύπωση προκαλεί ότι, έγιναν άφαντες και φωτογραφίες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 όπου το ΕΚΑΒ ομολογουμένως είχε επιδείξει σημαντικότατο έργο.
Η μανία να εξαφανίσουν τα ίχνη κάθε μη αρεστής επιλογής, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς ιδίοις όμμασι, αποκαθηλώθηκαν ακόμη και φωτογραφίες κρατικών αξιωματούχων της ίδιας κυβέρνησης όπως ο νυν Επίτροπος της Ελλάδος και ο νυν Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων! Ήδη, το θέμα έχει φτάσει σε πολύ υψηλό πολιτικό επίπεδο κι αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις.
Με τρόμο σκέφτεται κανείς τι πρόκειται να ακολουθήσει, αν αυτή η πρακτική η οποία προφανώς έχει την ανοχή της Κυβέρνησης, αρχίσει να εφαρμόζεται γενικευμένα…

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: medlabgr.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

42χρονος πέθανε έξω από το κλειστό Κέντρο Υγείας

42χρονος πέθανε έξω από το κλειστό Κέντρο Υγείας

Τραγικό τέλος βρήκε την Κυριακή το απόγευμα 42χρονος που ταξίδευε στην εθνική οδό Αθηνών –Λαμίας …