Home / Ειδήσεις / 26η Γιορτή Βιβλίου δήμου Κορυδαλλού
26η Γιορτή Βιβλίου δήμου Κορυδαλλού

26η Γιορτή Βιβλίου δήμου Κορυδαλλού

Τις πύλες της ανοίγει στις 14 Ιουνίου, στον Κορυδαλλό, υπό τον τίτλο «Θερινές Αναγνώσεις εν Κορυδαλλώ», η Γιορτή Βιβλίου, που συνδιοργανώνουν για 26η συνεχή χρονιά ο δήμος και ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία της πόλης.
Σύμφωνα με τον δήμο, στόχος της φετινής γιορτής, που θα διαρκέσει έως τις 24 του μήνα, είναι η στήριξη των βιβλιοπωλείων της γειτονιάς και η προώθηση του βιβλίου και της ανάγνωσης, ως αστείρευτης πηγής γνώσης, περιπέτειας και απόλαυσης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
Πέμπτη 14 Ιουνίου, 20:30: Παρουσίαση της παιδικής σειράς βιβλίων «Το μπλοκάκι ενός UFO» (εκδόσεις Άγκυρα) από τον συγγραφέα Γιώργο Κωνσταντινίδη και τον εικονογράφο Σωτήρη Μητρούση.
Παρασκευή 15 Ιουνίου, 20:30: Παρουσίαση βιβλίου «Ο Φοίνικας» (εκδόσεις Πατάκη) από τον βραβευμένο συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη.
Σάββατο 16 Ιουνίου, 20:30: Παράσταση «Ο Καραγκιόζης βιβλιοπώλης» από το θέατρο σκιών Μιχάλη Ζαχαρή.
Κυριακή 17 Ιουνίου, 20:30: Παρουσίαση των παιδικών βιβλίων «Ο μασκοφόρος εκδικητής» και «Πορτοκαλάδα με ανθρακικό» (εκδόσεις Πατάκη) από τον συγγραφέα Σπύρο Γιαννακόπουλο.
Δευτέρα 18 Ιουνίου, 20:30: Αφιέρωμα- παρουσίαση «Στέλιος Καζαντζίδης: Η Φωνή, Η Ψυχή, Η Ζωή του» (εκδόσεις ‘Αγκυρα) από τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Γιώργο Λιάνη.
Τρίτη 19 Ιουνίου, 20:30: Δημήτρης Θεοδόσης «Ο Κορυδαλλιώτης φωτογράφος». Για τα φωτογραφικά του λευκώματα μιλούν ο ηθοποιός- σκηνοθέτης Χαϊκ Καζαρτζιάν και ο διεθνής φωτογράφος Γιώργος Τσίγκας.
Τετάρτη 20 Ιουνίου, 20:30: Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Χάνσελ και Γκρέτελ» (εκδόσεις Καρμίνα) από την ηθοποιό και συγγραφέα Κάρμεν Ρουγγέρη.
Πέμπτη 21 Ιουνίου, 20:30: Παράσταση Καραγκιόζη από το θέατρο σκιών Σπυρόπουλου.
Παρασκευή 22 Ιουνίου, 20.00: Παρουσίαση του βιβλίου “Ζωή σε Πόλεμο” (εκδόσεις Ψυχογιός) από τη καταξιωμένη συγγραφέα Λένα Μαντά.
Σάββατο 23 Ιουνίου, 20:00: Παρουσίαση και θεατρική απόδοση του παιδικού βιβλίου «Ο Πύργος των μεγάλων εξελίξεων» (εκδόσεις ‘Απαρσις) από τη συγγραφέα Χρύσα Σαββάκη.
Κυριακή 24 Ιουνίου: Λήξη 26ης Γιορτής Βιβλίου.
Στην 26η Γιορτή Βιβλίου συμμετέχουν τα βιβλιοπωλεία ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ “ΓΩΝΙΑ”, ΟΜΗΡΟΣ, MATURA, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ και ΧΑΡΤΟΚΟΣΜΟΣ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: https://medlabgr.blogspot.com
Follow us: @medlabgr on Twitter | medlabnews.gr on Facebook

Διαβάστε επίσης

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

Νέες e- υπηρεσίες θέτει στη διάθεση του πολίτη από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, ο …