Home / Ειδήσεις / «Όργια» από Αντετοκούνμπο
«Όργια» από Αντετοκούνμπο

«Όργια» από Αντετοκούνμπο

Ακόμη μια μεγαλειώδη εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο “Greek Freak” επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Μιλγουόκι, έχοντας απουσιάσει από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας με πρόβλημα στο δεξί γόνατο, και οδήγησε τους Μπακς στη νίκη 116-91 επί των Μπρούκλιν Νετς. Ο “Giannis” ήταν κυριολεκτικά… ασταμάτητος, αφού τελείωσε τον αγώνα με 41 πόντους (11/17 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 10/11 βολές), 13 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα και 1 λάθος σε 32 λεπτά συμμετοχής, και τα «ελάφια» μετρούν δύο διαδοχικές νίκες μετά την αποπομπή του Τζέισον Κιντ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Στο μεταξύ, οι Πέλικανς έφτασαν τις τέσσερις σερί νίκες, επικρατώντας 115-113 του Χιούστον στη Νέα Ορλεάνη, αλλά η νίκη τους αποδείχθηκε «πύρρειος», καθώς, περίπου 10 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα, ο ΝτεΜάρκους Κάζινς τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι, χωρίς να έχει έρθει σε επαφή με κάποιον άλλο παίκτη, και αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο. Η αρχική διάγνωση για τον σέντερ των Πέλικανς, ο οποίος έχει συμπεριληφθεί στην αρχική πεντάδα της Δύσης για το εφετινό All Star Game (18/2 στο Λος Άντζελες), έκανε λόγο για ρήξη Αχιλλείου τένοντα και αυτή επιβεβαιώθηκε από τη μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε. Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Κάζινς αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.
Από εκεί και πέρα, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πέτυχε τριπλ νταμπλ φίγκιουρ (26 πόντοι, 11 ασίστ και 10 ριμπάουντ) και οδήγησε το Κλίβελαντ στη νίκη 115-108 επί της Ιντιάνα, η οποία ήταν η πρώτη εφετινή των Καβαλίερς σε τέσσερις αγώνες με τους Πέισερς. Ο Λου Γουίλιαμς είχε απολογισμό 40 πόντους, 10 ασίστ και 4 κλεψίματα και οδήγησε τους Λος Άντζελες Κλίπερς στη νίκη 109-100 επί των Μέμφις Γκρίζλις. Με τον Τζόελ Εμπίντ να πετυχαίνει νταμπλ νταμπλ (18 πόντοι και 14 ριμπάουντ), η Φιλαδέλφεια επιβλήθηκε 97-78 του Σαν Αντόνιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα αυτό ήταν μόλις η δεύτερη νίκη των Σίξερς επί των Σπερς από το 1986 και η πρώτη από τον Ιανουάριο του 2004!
Τέλος, η Ατλάντα ηττήθηκε 121-110 από τους Χόρνετς στη Σάρλοτ, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να αγωνίζεται για 12 λεπτά με τους Χοκς. Ο ομογενής γκαρντ τελείωσε τον αγώνα με 3 πόντους (0/1 δίποντο, 1/1 τρίποντο) και 3 ριμπάουντ.

 

 

 

 

 

Πηγή: http://medlabgr.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

Νέες e- υπηρεσίες θέτει στη διάθεση του πολίτη από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, ο …