Home / Ειδήσεις / Ημερίδα για την αξιοποίηση του διαδικτύου από επαγγελματίες και πολίτες
Ημερίδα για την αξιοποίηση του διαδικτύου από επαγγελματίες και πολίτες

Ημερίδα για την αξιοποίηση του διαδικτύου από επαγγελματίες και πολίτες

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το διαδίκτυο ως «εργαλείο» επαγγελματικού προσανατολισμού και ως «τράπεζα»

χρήσιμων πληροφοριών για επιχειρηματίες και πολίτες; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα πρόκειται να δοθεί σε ημερίδα που διοργανώνει η Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου και φιλοξενείται αύριο, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, στις 19:00, στη Βίλα Παυλίνα στου Ζωγράφου.

«Ο στόχος μας είναι να αναδείξουμε τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει το διαδίκτυο σε αυτές τις κατευθύνσεις. Απευθυνόμαστε τόσο στους επιχειρηματίες, πώς μπορούν να προβληθούν, να αναδείξουν τις δυνατότητές τους, τα προϊόντα τους και τις ιδέες τους, αλλά και στους πολίτες» ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου, Νίκος Μπαλατσούκας.
Ο ίδιος σημείωσε ότι η σχέση του επιχειρηματικού κόσμου με το διαδίκτυο δεν είναι ενιαία: «Κάποιοι θέλουν οι επιχειρήσεις τους να βρίσκονται στα πρώτα αποτελέσματα του Google, άλλοι προτιμούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook. Υπάρχουν, όμως, και εκείνοι οι επαγγελματίες που επιμένουν να είναι εντελώς αρνητικοί».
Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου, ελεύθεροι επαγγελματίες και στελέχη της τοπικής αυτοδικοίκησης. Την ημερίδα και τη συζήτηση που θα ακολουθήσει με το κοινό θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Κώστας Κορέλλης.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: http://medlabgr.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

Νέες e- υπηρεσίες θέτει στη διάθεση του πολίτη από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, ο …

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close