Home / Ειδήσεις / Αίσχος: 23000 € για ενοποίηση πληροφοριακών συστημάτων
Αίσχος: 23000 € για ενοποίηση πληροφοριακών συστημάτων

Αίσχος: 23000 € για ενοποίηση πληροφοριακών συστημάτων

του Αλέξανδρου Γιατζίδης, medlabnews.gr
Συνεχίζουν να πετάνε λεφτά ενώ έχουν εξαιρετικούς υπαλλήλους πληροφορικαριους στα υπουργεία και πολλοί από αυτούς μπορεί να ανέπτυξαν στα ασφαλιστικά ταμεία τα συστήματά τους. Πολλά δε από αυτά είναι εντελώς καινούργια, όπως του ΕΤΑΑ. Αλλά δεν παύει να αποτελεί άλλη μία δυνατότητα για σπατάλη ή για να μην πω τίποτα άλλο.
Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανέθεσε στις 30/12 στην εταιρεία  με την επωνυμία “CPCS TECHNOLOGIES LIMITED” μελέτη για την ενοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων του.
Η συνολική δαπάνη για την εκπόνηση της μελέτης αναφορικά με το έργο ενοποίησης των πληροφοριακών συστημάτων του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ανέρχεται στο ποσό των  23.312,00 € συμπεριλαμβανομένου του ισχύοντος Φ.Π.Α. 24% , δηλαδή 18.800,00 € μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24% και περιλαμβάνει όλα τα έξοδα που θα απαιτηθούν για την εκτέλεση του συμβατικού έργου.
Οσο για το πώς από την μελέτη θα μπορέσουν όλα να λειτουργήσουν μέχρι την 15 Ιανουαρίου, που είχε πει ο Υπουργός, αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

Απλά μάλλον επιβεβαιώνομαι;

 

 

 

 

 

Πηγή: medlabgr.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

Νέες e- υπηρεσίες θέτει στη διάθεση του πολίτη από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, ο …