Home / Ειδήσεις / Εγκαίνια της Υγειονομικής Μονάδας «Οίκος Ναύτου – ΠΕΔΥ Μονάδα Υγείας Πειραιά»
Εγκαίνια της Υγειονομικής Μονάδας «Οίκος Ναύτου – ΠΕΔΥ Μονάδα Υγείας Πειραιά»

Εγκαίνια της Υγειονομικής Μονάδας «Οίκος Ναύτου – ΠΕΔΥ Μονάδα Υγείας Πειραιά»

Η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς & Αιγαίου και ο Οίκος Ναύτου υπό την αιγίδα των Υπουργείων Υγείας και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, αντίστοιχα, διοργανώνουν τα εγκαίνια της Υγειονομικής Μονάδας «Οίκος Ναύτου – ΠΕΔΥ Μονάδα Υγείας Πειραιά», την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11.00, στο κτίριο του «Οίκου Ναύτου», Κων. Παλαιολόγου 15, Πλ. Τερψιθέας.
Κατόπιν ισχυρής πολιτικής βούλησης των δυο συναρμόδιων υπουργείων και της παραχώρησης του εξαιρετικού κτιρίου του «Οίκου Ναύτου» από τους ναυτικούς μας, με τη σύμφωνη γνώμη του ΝΑΤ και του Οίκου Ναύτου, ικανοποιείται ένα διαχρονικό αίτημα, τόσο των ναυτικών, όσο και όλων των πολιτών για μια πρότυπη, υψηλού επιπέδου, πλήρως στελεχωμένη και εξοπλισμένη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, στον Πειραιά.
Από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, θα παραβρεθούν στα εγκαίνια, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης και ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, αρμόδιος για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ), Σταμάτης Βαρδαρός.  

 

 

 

 

Πηγή: medlabgr.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

Νέες e- υπηρεσίες θέτει στη διάθεση του πολίτη από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, ο …