Home / Ειδήσεις / Τσικρίκα για Πολάκη: Κάποιοι έχουν χάσει τη ψυχραιμία τους
Τσικρίκα για Πολάκη: Κάποιοι έχουν χάσει τη ψυχραιμία τους

Τσικρίκα για Πολάκη: Κάποιοι έχουν χάσει τη ψυχραιμία τους

Δεν βρήκαν τίποτα να προσάψουν και έβγαλαν εκείνες τις φωτογραφίες. Αν λοιπόν θέλουν τόσο πολύ, να βγάλω και φωτογραφίες και με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πρωτοκλασάτα, με τον πρωθυπουργό…» δήλωσε η δημοσιογράφος

Την δική της απάντηση προς τον κ. Πολάκη έδωσε η δημοσιογράφος του Alpha, Ευαγγελία Τσικρίκα σε συνέντευξή της στο ΒΗΜΑ FM, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ανεβάζοντας στην προσωπική του ιστοσελίδας στο facebook, φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται η κα Τσικρίκα να φωτογραφίζεται με στελέχη της ΝΔ.

«Όλες αυτές είναι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν εν ώρα δουλειάς. Δεν βρήκαν τίποτα να προσάψουν και έβγαλαν εκείνες τις φωτογραφίες. Αν λοιπόν θέλουν τόσο πολύ, να βγάλω και φωτογραφίες και με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πρωτοκλασάτα, με τον πρωθυπουργό… Γιατί με τον Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν βγάζουν όλοι οι συντάκτες φωτογραφίες αναμνηστικές;

Μπορώ μετά από 20 χρόνια στη δουλειά να κάνω κριτική σε οποιονδήποτε πολιτικό, σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, γιατί ακριβώς δεν ξέρω τι ψηφίζω, και νομίζω ότι μπορώ να μιλάω με αντικειμενικότητα, αυτό είναι το παράσημό μου. Ας κάνουν ό,τι θέλουν, δεν με ενδιαφέρει πραγματικά.. Καταλαβαίνω αυτήν την πρακτική, είναι όντως πρωτόγνωρη… Έχουν χάσει κάποιοι την ψυχραιμία τους, δεν πειράζει» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Σχετικά με την ερώτηση που έκανε στη ΔΕΘ προς τον κ. Τσίπρα για τους απολυμένους του ALPHA  η κ. Τσικρίκα  απάντησε: «Έκανα την ερώτηση για ποιο λόγο; Για να βοηθήσω κάποιο κόμμα; Την προσωπική μου αγωνία μετέφερα, και άλλων 600 εργαζομένων, και χιλιάδων άλλων, οι οποίοι θα μείνουν στο δρόμο».

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

Νέες e- υπηρεσίες θέτει στη διάθεση του πολίτη από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, ο …