Home / Ειδήσεις / “Φιλότιμο και Επιχειρείν” από το Σωματείο “Νεανική Επιχειρηματικότητα” στις 27 Μαΐου
"Φιλότιμο και Επιχειρείν" από το Σωματείο "Νεανική Επιχειρηματικότητα" στις 27 Μαΐου

“Φιλότιμο και Επιχειρείν” από το Σωματείο “Νεανική Επιχειρηματικότητα” στις 27 Μαΐου

Εκδήλωση με θέμα “Φιλότιμο και Επιχειρείν” διοργανώνει την Παρασκευή 27 Μαΐου το Σωματείο “Νεανική Επιχειρηματικότητα” (“Ν.Ε.”) στην αίθουσα τουΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7).
Όπως αναφέρεται και στη σχετική πρόσκληση πρόκειται για μα βραδιά πρόκληση, για το ρόλο του φιλότιμου στο επιχειρείν. “Της έννοιας που οφείλουμε να αφυπνίσουμε στο επίκεντρο της σύζευξης οικονομίας και κοινωνίας! Την κεντρικότερη αξία και μοχλό δράσης στον πυρήνα του ελληνικού δαιμόνιου για συνέργεια, ανάπτυξη και αλληλεγγύη!”
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα συζητηθούν ξεχωριστά νοήματα και συσχετισμοί.
“Δεν οραματιζόμαστε απλώς μια Ελλάδα διαφορετική, αλλά μια Ελλάδα με ανθρωπιστική προοπτική, όπου η ευστροφία και το ταλέντο δε θα ξενιτεύονται αλλά θα εργάζονται με γνώμονα την αλληλεξάρτηση κέρδους και υπευθυνότητας. Ένα νέο “Φιλότιμο Επιχειρείν” μακριά από παθογένειες και στρεβλώσεις του παρελθόντος!  Ελάτε λοιπόν να ακούσετε και να συζητήσετε μαζί μας για το πως κάτι που μέχρι τώρα ακουγόταν θεωρητικό μπορεί και οφείλει να γίνει πράξη! “Φιλοτιμία κατά το επιχειρείν” όπως άλλωστε έλεγε κι ο Πλάτωνας στο “Συμπόσιο”!” υπογραμμίζεται στην πρόσκληση.
Εισηγητές:
Ο Παύλος Ευμορφίδης, ιδρυτής της Coco-Mat Greece, θα μιλήσει για τις ανθρωποκεντρικές αξίες στο επίκεντρο της δυναμικής μιας ελληνικής οικογενειακής επιχείρησης που κατακτά τον κόσμο.
Η Natasha Athanasiadou, ιδρύτρια της Generation Generous και αντιπρόσωπος του Fashion Revolution Greece για τα προηγούμενα τρία χρόνια, θα μιλήσει για την ανερχόμενη τάση της ηθικής στον διεθνή χώρο της μόδας και την ανάγκη για ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο.
Ο Antonios Koliadis, οικονομολόγος & σύμβουλος επιχειρήσεων και ειδικός στην κατάρτιση μελετών και προτάσεων για ένταξη σε Ευρωπαϊκά προγράμματα, θα αναπτύξει τη δυναμική των επενδυτικών ευκαιριών με κοινωνικό πρόσημο.
Ο Manos Hatzimalonas, ψυχολόγος και ιδρυτής του οργανισμού κοινωνικής καινοτομίας ‘Φιλότιμο Ίδρυμα’ (Φιλότιμο – Philotimo), θα μιλήσει για την ψυχοκοινωνική δυναμική της έννοιας φιλότιμο και τις ποικίλες εφαρμογές της στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα.
Θα ακολουθήσει networking event,
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:
http://clubne.com/athens_posts/filotimo_epixirein/
———————————————-
Είσοδος : €20 μη μέλη | €10 Φοιτητές | €0 Κάρτα Ανεργίας
Στη τιμή εισόδου περιλαμβάνεται φαγητό και ποτό

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: medlabgr.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

Νέες e- υπηρεσίες θέτει στη διάθεση του πολίτη από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, ο …