Home / Ειδήσεις / Συνάντηση του Προέδρου Ε.Ε.Σ. με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Μποδοσάκη
Συνάντηση του Προέδρου Ε.Ε.Σ. με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Μποδοσάκη

Συνάντηση του Προέδρου Ε.Ε.Σ. με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Μποδοσάκη

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρoύ Dr. Αντώνιος Αυγερινός πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Μποδοσάκη κ. Δημήτριο Βλαστό στα Κεντρικά Γραφεία του Ιδρύματος.
Στην εξαιρετικά γόνιμη συζήτηση που ακολούθησε, τέθηκαν οι βάσεις για τη στενή συνεργασία των δύο φορέων, προκειμένου να αναληφθούν από κοινού πρωτοβουλίες υποστήριξης ευπαθών ομάδων του πληθυσμού που βιώνουν συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.
Από τη σύσταση του έως σήμερα, το Ίδρυμα Μποδοσάκη ενισχύει μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, αλλά και διερευνά νέες οδούς που αποσκοπούν τόσο στην ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών όσο και στην εμβάθυνση της εθελοντικής προσφοράς και της αλληλεγγύης, αλλά και της κοινωνικής συμμετοχής.
Αντίστοιχα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ως ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός Οργανισμός στην Ελλάδα, ήταν και παραμένει παρών, εδώ και 140 χρόνια, στα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα της Ελλάδος, αλλά και διεθνώς, επιτελώντας σύνθετο ανθρωπιστικό έργο, πάντοτε με στόχο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και απόλυτο με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και το Διεθνές Ανθρωπιστικό Δίκαιο.

 

 

 

 

Πηγή: medlabgr.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πυρόπληκτους του οικισμού "Γλυκιά Ζωή" στην Κινέτα Αττικής

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πυρόπληκτους του οικισμού “Γλυκιά Ζωή” στην Κινέτα Αττικής

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Νικόλαος Οικονομόπουλος ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση των πληγέντων …