Home / Υγεία / Σεξ & Υγεία / Κάνετε Pilates, κάνετε καλύτερο σεξ!
Κάνετε Pilates, κάνετε καλύτερο σεξ!

Κάνετε Pilates, κάνετε καλύτερο σεξ!

Το Pilates είναι μια μορφή άσκησης/αποκατάστασης από τραυματισμούς που εφευρέθηκε από έναν άντρα, τον Joseph Pilates, και πρόκειται για μια εξαιρετική γυμναστική για άντρες και γυναίκες. Αν όμως θέλετε ένα ακόμη επιχείρημα για να μπείτε την επόμενη φορά στην τάξη του Pilates, συνεχίστε την ανάγνωση!

Το Pilates είναι μια άσκηση που επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση του κορμού και των μυών της πυέλου (λεκάνης) ενώ “χτίζει” μια βαθιά σύνδεση μεταξύ σώματος και μυαλού. Αυτή η βαθιά σύνδεση με το κέντρο του σώματος και τον κορμό είναι σημαντική για να απολαμβάνετε περισσότερο και για περισσότερα χρόνια το σεξ. Οι δυνατοί πυελικοί μύες βελτιώνουν σε μεγάλο βαθμό την επίδοση στο κρεβάτι ενώ η τακτική ενασχόληση με το Pilates μπορεί να μειώσει τυχόν στυτική δυσλειτουργία, αφού χάρη στις ασκήσεις που επικεντρώνονται στην πύελο αιματώνεται καλύτερα ολόκληρη η περιοχή και τα γεννητικά όργανα.

Γενικότερα, όπως κάθε μορφής άσκηση, το Pilates βελτιώνει την ευλυγισία, συμβάλει στον έλεγχο του βάρους, εξασφαλίζει ευεξία, καλύτερη διάθεση, καλύτερη επαφή με το σώμα και τις ανάγκες του και υγεία, στοιχεία που όλα τους σημαίνουν και καλύτερη ερωτική ζωή.

Επιπλέον, ορισμένοι ειδικοί υποστηρίζουν πως η συγκεκριμένη μορφή άσκησης μπορεί ακόμη και να αποτελεί ασπίδα προστασίας από τον καρκίνο του προστάτη, σχετίζοντας πάλι την προστασία αυτή με την ενδυνάμωση των μυών της πυέλου.

 

 

 

 

Πηγή: capital.gr

Διαβάστε επίσης

Τροφές που μπορεί να σκοτώσουν τη σεξουαλική σας ζωή

Τροφές που μπορεί να σκοτώσουν τη σεξουαλική σας ζωή

Ένας από τους τομείς που μπορεί να επηρεαστούν από τις διατροφικές μας συνήθειες είναι και …