Home / Ειδήσεις / 702 θέσεις εποχικού προσωπικού, για υπουργείο Πολιτισμού, δήμους, νοσηλευτικά ιδρύματα
702 θέσεις εποχικού προσωπικού, για υπουργείο Πολιτισμού, δήμους, νοσηλευτικά ιδρύματα

702 θέσεις εποχικού προσωπικού, για υπουργείο Πολιτισμού, δήμους, νοσηλευτικά ιδρύματα

Σε 702 ανέρχονται οι θέσεις εποχικού προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και σύμβασης έργου που θα καλύψουν το υπουργείο Πολιτισμού, δήμοι, νοσηλευτικά ιδρύματα, ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ΑΕ και η ΗΔΙΚΑ.
Πεντακόσιες δέκα προσλήψεις θα πραγματοποιήσει το υπουργείο Πολιτισμού για την κάλυψη εποχικών αναγκών σε εφορείες Αρχαιοτήτων της χώρας. Την πλειονότητα των θέσεων -426 στο σύνολό τους- θα καλύψει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας, η οποία θα δέχεται αιτήσεις έως τις 4 Μαΐου. Οι ειδικότητες που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες θέσεις είναι οι εξής τρεις:
• ΥΕ Ειδικευμένων Εργατών, 350 θέσεις, εκ των οποίων οι 270 με τετράμηνη απασχόληση και οι 80 με πεντάμηνη,
• ΠΕ Αρχαιολόγων, 35 θέσεις, και
• ΤΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Εργων Τέχνης, 13 θέσεις.

Επίσης θα προσληφθούν ένας Αρχιτέκτονας Μηχανικός ΠΕ και πέντε Μηχανικοί ΤΕ με εξειδίκευση στη σχεδίαση αρχαιολογικών ευρημάτων. Λήγει αύριο η προθεσμία για 81 θέσεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας, η οποία θα προσλάβει 70 Ειδικευμένους Εργάτες, οκτώ Αρχαιολόγους, δύο Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Εργων Τέχνης ΤΕ και έναν Μηχανικό ΤΕ. Την ίδια ημερομηνία λήγει η προθεσμία για δύο Εργατοτεχνίτες στην ΕΦΑ Χίου, ενώ στις 4 Μαΐου για έναν Τοπογράφο Μηχανικό στην ΕΦΑ Λέσβου. Στο μεταξύ, λήγει σήμερα η προθεσμία για έναν Αρχαιολόγο και έναν Ειδικευμένο Εργάτη στην ΕΦΑ Ευβοίας.
Ενενήντα εννέα προσλήψεις θα πραγματοποιήσουν τέσσερα νοσοκομεία. Με 68 εποχικούς θα ενισχυθεί το ΓΝ Κοζάνης Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο, το οποίο θα δέχεται αιτήσεις έως 5 Μαΐου. Πρόκειται για 34 Καθαριστές ΥΕ, δώδεκα Φύλακες ΔΕ, 19 Τραπεζοκόμους ΥΕ, καθώς και τρεις Μαγείρους ΔΕ. Εως τις 5 Μαΐου θα υποβάλλονται αιτήσεις και στο ΓΝ Λασιθίου Διαλυνάκειο για οκτώ θέσεις Καθαριστών, ενώ την ίδια ημερομηνία λήγει η προθεσμία και για έναν Φύλακα στο ΓΝΑ Ελπίς. Τέλος χρόνου σήμερα το μεσημέρι για 20 θέσεις Τραπεζοκόμων και από μία στις ειδικότητες ΔΕ Μαγείρων και ΥΕ Βοηθών Μαγείρων στο ΓΝ Ημαθίας.
Με καταληκτικές προθεσμίες από σήμερα έως και τις 12 Μαΐου διεξάγονται 15 διαγωνισμοί σε ισάριθμους δήμους για την κάλυψη 69 εποχικών θέσεων. Οι περισσότερες θέσεις αφορούν τον Δήμο Κισάμου (16 θέσεις) και τη ΔΕΥΑ Καρδίτσας (δώδεκα θέσεις). Προσλήψεις θα πραγματοποιήσουν, επίσης, οι Δήμοι Πύλης, Δέλτα, Αγράφων, Χαϊδαρίου, Κάτω Νευροκοπίου, Παλαιού Φαλήρου, Μετσόβου, Πυλαίας-Χορτιάτη, Θήβας, Δράμας, Ιάσμου, Αγρινίου και Κορυδαλλού.
ΔΕΔΔΗΕ
Εξάλλου, 14 ακόμα θέσεις θα καλυφθούν σε τέσσερις υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος θα στελεχώσει με Ηλεκτροτεχνίτες -τρεις ανά υπηρεσία- τις Περιοχές Ρεθύμνου, Αγίου Νικολάου και Χανίων, ενώ στην Περιοχή Βόλου θα επιλεγούν τέσσερις Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων και ένας Χειριστής Ανυψωτικών Μηχανημάτων. Τέλος, στις 5 Μαΐου πέφτει η «αυλαία» και για την ΗΔΙΚΑ, η οποία θα προσλάβει δέκα συμβασιούχους.
Το προσωπικό θα ενισχύσει την Εταιρεία στο πλαίσιο της δημιουργίας εργαλείων και του ορισμού διαδικασιών για την καταγραφή των αστέγων, της ανάπτυξης διασυνοριακών ηλεκτρονικών υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, καθώς και του μετασχηματισμού των ελληνικών υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης σε διασυνοριακές υπηρεσίες ηλεκτρονικής ταυτότητας.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

Νέες e- υπηρεσίες θέτει στη διάθεση του πολίτη από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, ο …