Home / Υγεία / Σεξ & Υγεία / Γιατί οι άντρες γίνονται καλύτεροι εραστές μετά τα 30;
Γιατί οι άντρες γίνονται καλύτεροι εραστές μετά τα 30;

Γιατί οι άντρες γίνονται καλύτεροι εραστές μετά τα 30;

Η είσοδος στην τέταρτη δεκαετία αποτελεί κομβικό σημείο σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Τα καλά νέα είναι πως το σεξ γίνεται πιο απολαυστικό και οι άντρες γίνονται καλύτεροι εραστές όσο περνάνε τα χρόνια. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;

Οι ορμόνες σας ηρεμούν
Η επιρροή της τεστοστερόνης που καθοδηγούσε τη συμπεριφορά σας στα 20 και στα 30 έχει αρχίσει να καταλαγιάζει και μετά τα 30 ξέρετε πώς να διαχειρίζεστε την επίδρασή της στο σώμα σας.

Η εμπειρία μετράει 
Όπως και να το κάνουμε, τα χρόνια εμπειρίας μέχρι να φτάσετε στην τέταρτη δεκαετία της ζωής σας σάς έχουν προσφέρει πολύτιμες “γνώσεις” που τα αποτελέσματά τους φαίνονται (και) στην ερωτική σας ζωή.

Αναζητάτε την ποιότητα
Που σημαίνει ότι οι μακροχρόνιες σχέσεις και το σεξ με μία μόνο γυναίκα “για πάντα” δεν ακούγονται τρομαχτικά. Και όταν υπάρχει μία σταθερή σύντροφος, με την εξάσκηση γίνεστε και οι δύο καλύτεροι στο σεξ και στο να ικανοποιείτε ο ένας τον άλλο.

Έχετε μεγαλύτερο αυτοέλεγχο 
Το οποίο σημαίνει ότι εκτιμάτε διαφορετικά τα προκαταρκτικά και δίνετε στον εαυτό σας και στη σύντροφό σας χρόνο για να απολαύσετε κάθε στιγμή της ερωτικής σας ζωής.

Δεν περιστρέφονται όλα γύρω από το σεξ. Κι αυτό κάνει το σεξ πολύ πιο απολαυστικό και για τους δυο σας.

Διαβάστε επίσης

Πως θα κρατήσετε τον ανδρισμό σας... ψηλά!

Πως θα κρατήσετε τον ανδρισμό σας… ψηλά!

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες και παθήσεις που μπορεί να συντελέσουν στην εμφάνιση ή στην επιδείνωση της …