Home / Υγεία / Σεξ & Υγεία / Τους αγαπάμε αλλά! Αυτά είναι τα 8 πιο εκνευριστικά πράγματα που κάνουν οι άντρες στο σεξ
Τους αγαπάμε αλλά! Αυτά είναι τα 8 πιο εκνευριστικά πράγματα που κάνουν οι άντρες στο σεξ

Τους αγαπάμε αλλά! Αυτά είναι τα 8 πιο εκνευριστικά πράγματα που κάνουν οι άντρες στο σεξ

Αν ο καλός σου ισχυρίζεται πως είναι έμπειρος και επιμένει να κάνει τα παρακάτω εκνευριστικά πράγματα στο κρεβάτι τότε είναι για ταχύρυθμα μαθήματα…. Μπήκαμε στο μυαλό σου καταφράφουμε τις πιο λανθασμένες κινήσεις που μπορεί να σου κάνει κάτω από τα σεντόνια.

1. “Η κλειτορίδα είναι ακριβώς εδώ. Ναι, ναι εδώ! Όχι πιο δεξιά, όχι πιο κάτω”. Δεν μετακινείται και πρέπει μετά από τόσο καιρό να την θυμούνται. Ας μείνουν συγκεντρωμένοι!

2. “Βγάλε τις κάλτσες σου επιτέλους“. Ένας γυμνός άντρας στο κρεβάτι σου… σέξι! Ένας γυμνός άντρας στο κρεβάτι σου με κάλτσες… το ακριβώς αντίθετο! Επιτέλους πρέπει να καταλάβουν πως όσο και αν βιάζονται να μπουν στο ψητό πρέπει να μην το ξεχνούν ποτέ.

3. Λίπανση, λίπανση, λίπανση. Μπορεί να φαίνεται πως έχω διάθεση, αλλά δεν μπορείς να μας φέρεσαι απότομα στην περιοχή αν δεν υπάρχει η σωστή λίπανση πρώτα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

4. “Μίλα μας λίγο βρώμικα. Το σεξ με τον άντρα που ήπιε το αμίλητο νερό είναι βαρετό. Για όλες τις γυναίκες και για έναν και μοναδικό λόγο. Ο εγκέφαλός μας είναι το πιο μεγάλο σεξουαλικό μας όργανο. Τελεία.

5. “Όταν κατεβαίνεις χαμηλά φρόντισε να ξέρεις τι κάνεις“. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από έναν εραστή που δεν μπορεί να φέρει εις πέρας αυτό το σεξουαλικό project. Φέρσου απαλά, με ρυθμό και μην το παρακάνεις με την ταχύτητα. Επίσης μην μας κοιτάς. Αρέσει στους άντρες όταν κατεβαίνουμε εμείς, αλλά όχι σε εμάς όταν κατεβαίνουν εκείνοι. Απλό!

6. “Πρόσεχε τα χέρια σου“. Εκτός και αν στο έχουμε ζητήσει λεκτικά μην σφίγγεις, ζουλάς ή δαγκώνεις σαν δράκουλας τις ρώγες μας. Είναι υπερευαίσθητες.

7. “Περιόρισε τις πολλές γκριμάτσες“. Αυτό το ύφος της αυτοσυγκέντρωσης δεν παραπέμπει στο να κάνεις έρωτα, αλλά με το να λύνεις μαθηματικό πρόβλημα. Χαμογέλασε και λίγο!

8. “Ναι, αλλά μην ξεχνάς το στήθος“. Καταλαβαίνουμε πως ο άντρας θέλει να μπαίνει κατευθείαν στο ψητό, αλλά το στήθος μας είναι ερωτογενής περιοχή που δεν πρέπει να αγνοεί ο καλός μας.

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε επίσης

Πώς επηρεάζει την συμπεριφορά των ανδρών η πρώτη φορά που θα δουν «ροζ» ταινία

Πώς επηρεάζει την συμπεριφορά των ανδρών η πρώτη φορά που θα δουν «ροζ» ταινία

Σε όσο μικρότερη ηλικία ένα αγόρι έρχεται σε επαφή με την πορνογραφία, συνήθως μέσω του …