Ξεκούραση, “άδειασμα” του μυαλού από τις επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις, στιγμές χαλάρωσης και περισυλλογής, βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της υγείας, εξειδικευμένη περιποίηση σε ένα περιβάλλον που δεν θέτει περιορισμούς στο φύλο.

Η περιποίηση του προσώπου, των νυχιών και του σώματος σε ένα spa είναι κάτι παραπάνω από φροντίδα της εμφάνισης είτε στους άντρες είτε στις γυναίκες – συμβάλει πρώτιστα στην φροντίδα της υγείας σας.

Οι λόγοι είναι πολλοί:

• Η περιποίηση των κάτω –κυρίως- άκρων συμβάλει στην πρόληψη για μύκητες, αποτρέπει τους ερεθισμούς από κακο-κομμένα νύχια, τις μολύνσεις των νυχιών, τις “τραβηγμένες” παρωνυχίδες και εξομαλύνει τους κάλους και τις σκληρύνσεις που με τον καιρό γίνονται μόνιμη πηγή ενόχλησης στα πόδια.

• Η σε βάθος καθαριότητα της επιδερμίδας και των πόρων αποτρέπει δερματικές μολύνσεις του προσώπου που οφείλονται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες καθώς και στο συνδυασμό ζέστης και ιδρώτα, τους θερμούς μήνες του χρόνου. Επίσης απαλλάσσει το αντρικό δέρμα από τυχόν σπυράκια και ερεθισμούς που δημιουργούνται από έγκλειστες τρίχες λόγω του καθημερινού ξυρίσματος.

• Η κακή στάση σώματος στο γραφείο, η ορθοστασία στην εργασία, το άγχος και η άστατη διατροφή ευθύνονται για πολλά προβλήματα υγείας. Η τακτική επίσκεψη σε spa για θεραπευτικό ή χαλαρωτικό μασάζ αποτρέπει τις μόνιμες ενοχλήσεις στη σπονδυλική στήλη και τον αυχένα, ξεκουράζει και χαλαρώνει τους καταπονημένους μύες.

• Οι ευεργετικές ιδιότητες αλλά και το χαλαρωτικό περιβάλλον στα spa θαλασσοθεραπείας ωφελούν συνολικά την υγεία αλλά και την ψυχική σας ηρεμία. Πολύτιμες και οι δυο για να αντεπεξέρχεστε στις προκλήσεις μιας φορτωμένης καθημερινότητας.