Ειδήσεις

26η Γιορτή Βιβλίου δήμου Κορυδαλλού

Τις πύλες της ανοίγει στις 14 Ιουνίου, στον Κορυδαλλό, υπό τον τίτλο «Θερινές Αναγνώσεις εν Κορυδαλλώ», η Γιορτή Βιβλίου, που συνδιοργανώνουν για 26η συνεχή χρονιά ο δήμος και ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία της πόλης.
Σύμφωνα με τον δήμο, στόχος της φετινής γιορτής, που θα διαρκέσει έως τις 24 του μήνα, είναι η στήριξη των βιβλιοπωλείων της γειτονιάς και η προώθηση του βιβλίου και της ανάγνωσης, ως αστείρευτης πηγής γνώσης, περιπέτειας και απόλαυσης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
Πέμπτη 14 Ιουνίου, 20:30: Παρουσίαση της παιδικής σειράς βιβλίων «Το μπλοκάκι ενός UFO» (εκδόσεις Άγκυρα) από τον συγγραφέα Γιώργο Κωνσταντινίδη και τον εικονογράφο Σωτήρη Μητρούση.
Παρασκευή 15 Ιουνίου, 20:30: Παρουσίαση βιβλίου «Ο Φοίνικας» (εκδόσεις Πατάκη) από τον βραβευμένο συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη.
Σάββατο 16 Ιουνίου, 20:30: Παράσταση «Ο Καραγκιόζης βιβλιοπώλης» από το θέατρο σκιών Μιχάλη Ζαχαρή.
Κυριακή 17 Ιουνίου, 20:30: Παρουσίαση των παιδικών βιβλίων «Ο μασκοφόρος εκδικητής» και «Πορτοκαλάδα με ανθρακικό» (εκδόσεις Πατάκη) από τον συγγραφέα Σπύρο Γιαννακόπουλο.
Δευτέρα 18 Ιουνίου, 20:30: Αφιέρωμα- παρουσίαση «Στέλιος Καζαντζίδης: Η Φωνή, Η Ψυχή, Η Ζωή του» (εκδόσεις ‘Αγκυρα) από τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Γιώργο Λιάνη.
Τρίτη 19 Ιουνίου, 20:30: Δημήτρης Θεοδόσης «Ο Κορυδαλλιώτης φωτογράφος». Για τα φωτογραφικά του λευκώματα μιλούν ο ηθοποιός- σκηνοθέτης Χαϊκ Καζαρτζιάν και ο διεθνής φωτογράφος Γιώργος Τσίγκας.
Τετάρτη 20 Ιουνίου, 20:30: Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Χάνσελ και Γκρέτελ» (εκδόσεις Καρμίνα) από την ηθοποιό και συγγραφέα Κάρμεν Ρουγγέρη.
Πέμπτη 21 Ιουνίου, 20:30: Παράσταση Καραγκιόζη από το θέατρο σκιών Σπυρόπουλου.
Παρασκευή 22 Ιουνίου, 20.00: Παρουσίαση του βιβλίου “Ζωή σε Πόλεμο” (εκδόσεις Ψυχογιός) από τη καταξιωμένη συγγραφέα Λένα Μαντά.
Σάββατο 23 Ιουνίου, 20:00: Παρουσίαση και θεατρική απόδοση του παιδικού βιβλίου «Ο Πύργος των μεγάλων εξελίξεων» (εκδόσεις ‘Απαρσις) από τη συγγραφέα Χρύσα Σαββάκη.
Κυριακή 24 Ιουνίου: Λήξη 26ης Γιορτής Βιβλίου.
Στην 26η Γιορτή Βιβλίου συμμετέχουν τα βιβλιοπωλεία ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ “ΓΩΝΙΑ”, ΟΜΗΡΟΣ, MATURA, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ και ΧΑΡΤΟΚΟΣΜΟΣ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: https://medlabgr.blogspot.com
Follow us: @medlabgr on Twitter | medlabnews.gr on Facebook

Iatrika Nea

Leave a Comment
Share
Published by
Iatrika Nea

Recent Posts

2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 17-19 Δεκεμβρίου 2021μ Αθήνα, Ζάππειο Μέγαρο “Είναι σημαντικότερο να γνωρίζουμε…

2 έτη ago

H Roche για ακόμα μια χρονιά «δίνει το παρών» στο Greece Race for the Cure

H Roche για ακόμα μια χρονιά «δίνει το παρών» στο Greece Race for the Cure®…

3 έτη ago

Η Bristol Myers Squibb λαμβάνει έγκρισηγια το azacitidine σε δισκία, ως αρχική θεραπεία συντήρησης για ενήλικες με οξεία μυελογενή λευχαιμία

Η Bristol Myers Squibb λαμβάνει έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το azacitidine σε δισκία,…

3 έτη ago

«Βάζουμε Τρίποντο στην Υγεία»

 «Βάζουμε Τρίποντο στην Υγεία» Εξαιρετικά αποτελέσματα από τα δύο εξειδικευμένα εκπαιδευτικά παιχνίδια της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ για…

3 έτη ago

H CSL Behring Hellas στηρίζει τη Φοιτητική Ομάδα iGEM Athens 2020

H CSL Behring Hellas στηρίζει τη Φοιτητική Ομάδα iGEM Athens 2020 Με την συμβολή της…

3 έτη ago

Άμεση προτεραιότητα και οι δομικές μεταρρυθμίσεις για τον περιορισμό της φαρμακευτικής δαπάνης

PhRMA Innovation Forum: Άμεση προτεραιότητα η αποκατάσταση της στρεβλής εικόνας των συνολικών επιστροφών και οι…

3 έτη ago

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies