Home / Ειδήσεις / Δελτία Τύπου / Ο ΙΣΑ συμμετέχει σε δράσεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες
Ο ΙΣΑ συμμετέχει σε δράσεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες

Ο ΙΣΑ συμμετέχει σε δράσεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες

Η προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης, των πολιτών για τους πρόσφυγες συνεχίζεται καθώς για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν σήμερα , στο κάλεσμα για συγκέντρωση φαρμάκων, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί μπορούμε για τους πρόσφυγες» του ΣΚΑΪ, που διοργανώνουν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, με τη συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Ειδικότερα συγκεντρώθηκαν 31 σακούλες με φάρμακα, στην ενορία της Αγίας Σοφίας στο Ψυχικό και 29 σακούλες με φάρμακα στο εμπορικό κέντρο Galeria στη Γλυφάδα.
Στη δράση, στην οποία η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, συμμετείχαν εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, και εκπρόσωποι του ΣΚΑΪ.
Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης τόνισε τα εξής:
Ευχαριστούμε από βάθους καρδίας όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα και με μοναδικό ανθρωπισμό προσέφεραν τα φάρμακα που διέθεταν ή αγόρασαν. Είναι ιδιαίτερα συγκινητική η μεγάλη προσφορά τους για την ανακούφιση των προσφύγων που φιλοξενούνται στη χώρα μας. Μαζί με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, έναν διεθνώς αναγνωρισμένο και με διεθνές κύρος φορέα ανθρωπιστικής βοήθειας και φιλανθρωπικού έργου, εγκαινιάζουμε μία συνεργασία με ισχυρή ανθρωπιστική διάσταση με στόχο οργανωμένα και συντεταγμένα να διασφαλίσουμε την αποτελεσματική και έγκαιρη παροχή βοήθειας προς πρόσφυγες και μετανάστες σε διάφορους δήμους ανά την επικράτεια».”
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                   ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

 

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

 

 

 

 

Πηγή: medlabgr.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πυρόπληκτους του οικισμού "Γλυκιά Ζωή" στην Κινέτα Αττικής

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πυρόπληκτους του οικισμού “Γλυκιά Ζωή” στην Κινέτα Αττικής

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Νικόλαος Οικονομόπουλος ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση των πληγέντων …