Home / Ειδήσεις / Δελτία Τύπου / Η Genepharm παρούσα στην CPhI για 11η συνεχόμενη χρονιά
Η Genepharm παρούσα στην CPhI για 11η συνεχόμενη χρονιά

Η Genepharm παρούσα στην CPhI για 11η συνεχόμενη χρονιά

Η πιο μεγάλη έκθεση του φαρμακευτικού κλάδου παγκοσμίως.

Έντονη παρουσία στην έκθεση CPhI, που διεξήχθη στη Μαδρίτη από 13-15 Οκτωβρίου 2015, είχε και φέτος η Ελληνική φαρμακοβιομηχανία GENEPHARM.

Η GENEPHARM συμμετέχει ανελλιπώς στον θεσμό CPhI από το 2004, στοχεύοντας στη διεύρυνση της δραστηριοποίησής της και την εδραίωση της εικόνας της στη διεθνή φαρμακευτική αγορά. Φέτος, σ’ ένα εντυπωσιακό περίπτερο 220 τ.μ., η εταιρεία υποδέχτηκε περισσότερους από 2.000 επισκέπτες, προμηθευτές και πελάτες.

Στο πλαίσιο της έκθεσης οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να συναντηθούν με νέους, δυνητικούς πελάτες και να διερευνήσουν τη δυνατότητα συνεργασιών.

Υπενθυμίζεται ότι η CPhI, η οποία αποτελεί ουσιαστικά μια υπερ-έκθεση 4 επιμέρους εκθέσεων (CPhI, P-Mec, InnoPack, ICSE), είναι το μεγαλύτερο event του φαρμακευτικού κλάδου παγκοσμίως, περιλαμβάνοντας περισσότερους από 2.500 εκθέτες και υποδεχόμενη πάνω από 36.000 επισκέπτες, από 150 χώρες.

Αναφερόμενος στη συμμετοχή της GENEPHARM στη CPhi της Μαδρίτης, ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας κ. Ευάγγελος Αναγνωστόπουλος σχολίασε: “H εξωστρέφεια υπήρξε ανέκαθεν βασικός μοχλός ανάπτυξης για τη GENEPHARM. Ως εκ τούτου, η συστηματική συμμετοχή μας στο μεγαλύτερο διεθνές γεγονός του κλάδου μας είναι μια αυτονόητη επιλογή. Πόσο μάλλον φέτος, που η εξαγωγική μας δραστηριότητα, σε συνδυασμό με τις σταθερά υψηλές επιδόσεις μας στην ποιότητα και στην καινοτομία, καταγράφουν σημαντική άνοδο.”

Διαβάστε επίσης

Κανονικά η προμήθευση φαρμάκων από την Genepharm Α.Ε.

Κανονικά η προμήθευση φαρμάκων από την Genepharm Α.Ε.

Η Genepharm Α.Ε. ενημερώνει πως, παρά την αναμενόμενη αστάθεια που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες …