Home / Ειδήσεις / Δελτία Τύπου / BELIEVE IN YOU: «ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ »
BELIEVE IN YOU: «ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ »

BELIEVE IN YOU: «ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ »

Το κατά πόσο αισθανόμαστε επιτυχημένοι και φυσικά ευχαριστημένοι έχει να κάνει  όχι μόνο με τα επαγγελματικά μας επιτεύγματα αλλά και με την ποιότητα ζωής μας εντός και εκτός… επαγγέλματος!

Πώς, λοιπόν, θα διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας; Μπορούμε να διαχειριστούμε αποτελεσματικότερα το άγχος μας; Με ποιο τρόπο θα εξασφαλίσουμε ότι κρατάμε ενέργεια και χαμόγελο και για την προσωπική μας ζωή;

 

Το Believe In You έρχεται να δώσει απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα με ένα νέο κύκλο τριών σεμιναρίων με θέμα «Εργασία και ποιότητα ζωής».  Πιο συγκεκριμένα, ο κύκλος αποτελείται από τρία σεμινάρια: «Χτίσιμο θετικής νοοτροπίας», «Διαχείριση άγχους» και «Ισορροπία εργασίας- ζωής»!

Το “Believe in you” αποτελεί μια δράση κοινωνικού χαρακτήρα που δημιουργήθηκε από το ηλεκτρονικό περιοδικό flowmagazine.gr. Στόχος του είναι η βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και η ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά όνειρά τους και να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή!

Πρόγραμμα σεμιναρίων

Δευτέρα 16 Μαρτίου – Χτίσιμο θετικής νοοτροπίας

Δευτέρα  23 Μαρτίου – Διαχείριση άγχους

Δευτέρα 23 Μαρτίου – Ισορροπία εργασίας-ζωής

 

Τα νέα σεμινάρια του Believe in You είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να είναι αυτόνομα. Για μεγαλύτερη αφομοίωση, πρακτική εξάσκηση και αποτελεσματικότητα, όμως, προτείνεται στους συμμετέχοντες να  παρακολουθήσουν ολόκληρη την ενότητα!

Η τιμή του ενός σεμιναρίου είναι 25 ευρώ, ενώ για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν και τα 3 σεμινάρια η τιμή είναι 50 ευρώ.

Εισηγήτρια των σεμιναρίων είναι η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρουν εδώ:

http://www.flowmagazine.gr/believeinyouworkshops12

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τόπος διεξαγωγής: Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα (τηλ. 210 8225983)

Ώρες διεξαγωγής: 18:30 – 21:30

Ώρα προσέλευσης: 18:00

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 6128281

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Διαβάστε επίσης

2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 17-19 Δεκεμβρίου 2021μ Αθήνα, Ζάππειο Μέγαρο “Είναι σημαντικότερο να γνωρίζουμε …