Home / Ομορφιά / 4 tips για να κάνετε τα χείλη να φαίνονται μεγαλύτερα!
4 tips για να κάνετε τα χείλη να φαίνονται μεγαλύτερα!

4 tips για να κάνετε τα χείλη να φαίνονται μεγαλύτερα!

Όλες μας θέλουμε να έχουμε όμορφα, γεμάτα χείλη και κάνουμε τα πάντα για αυτό. Κάποιες όμως το παρακάνουν με την προσπάθειά τους να αποκτήσουν πλούσια χείλη, με αποτέλεσμα το μακιγιάζ τους να κάνει τα χείλη να μη φαίνονται φυσικά.
Αυτό είναι σίγουρα και το πιο αντιαισθητικό λάθος που μπορείτε να κάνετε κατά τη διάρκεια του makeup, ενώ υπάρχει πολύ πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να το πετύχετε με λίγες μόνο κινήσεις.
Τι λέτε, πάμε να δούμε τα τέσσερα βασικά tips που θα πρέπει να ακολουθήσετε;

 

Χρησιμοποιήστε μολύβι χειλιών


Επιλέξτε ένα μολύβι το οποίο θα είναι μόλις έναν τόνο πιο σκούρο από το κραγιόν σας και χρησιμοποιήστε το επάνω από την εξωτερική γραμμή των χειλιών σας, χωρίς όμως να κάνετε πολύ χοντρή γραμμή.
Ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρετε να έχετε ένα 3D αποτέλεσμα και να φαίνονται ήδη τα χείλη σας πιο «γεμάτα».

 

Φωτίστε το περίγραμμα των χειλιών σας

Τώρα θα πρέπει να πάρετε ένα πιο φωτεινό και ανοιχτόχρωμο μολύβι και να κάνετε το πραγματικό περίγραμμα των χειλιών σας, κυρίως στο επάνω χείλος και στο κάτω μόνο στο τόξο.
Έτσι θα δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι έχουν έρθει θα χείλη σας πιο μπροστά.

 

Χρησιμοποιήστε δύο κραγιόν


Το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιήσετε το κραγιόν για να γεμίσετε τα χείλια και στη συνέχεια να πάρετε ένα πιο ανοιχτόχρωμο (κατά προτίμηση ματ) και να το βάλετε μόνο στο κέντρο από το άνω και το κάτω χείλος σου.
Είναι βασικό να φαίνονται πιο φωτεινά τα χείλη σας στο κέντρο, φροντίστε όμως με ένα πινελάκι να αναμείξετε τα δύο κραγιόν που έχετε βάλει στο κέντρο.

 

Δοκιμάστε κάποιο Lip Plumper

Τα Lip Plumbers λοιπόν είναι προϊόντα που δε διαφέρουν και πολύ από τα lip gloss, περιέχουν όμως ειδικά συστατικά τα οποία βοηθούν στη φυσική αύξηση του κολλαγόνου των χειλιών, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο ογκώδη.
Πηγή: ediva.gr

 

Διαβάστε επίσης

2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 17-19 Δεκεμβρίου 2021μ Αθήνα, Ζάππειο Μέγαρο “Είναι σημαντικότερο να γνωρίζουμε …