Home / Υγεία / Μη βάλετε όλα τα παγάκια στο ουίσκι σας
Μη βάλετε όλα τα παγάκια στο ουίσκι σας

Μη βάλετε όλα τα παγάκια στο ουίσκι σας

Η κατάψυξή σας είναι γεμάτη παγάκια; Εξαιρετικά. Χρησιμοποιήστε τα στο ποτό σας αλλά και σαν μια DIY ανέξοδη θεραπεία αντιγήρανσης και λάμψης για κάθε εποχή και ώρα της ημέρας.

Βάλτε πάγο…
Για λάμψη υγείας: Περάστε απαλά στο δέρμα σας ένα παγάκι. Η παγοθεραπεία βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να “ανεβαίνει” ψηλότερα στην επιδερμίδα του προσώπου σας αίμα εμπλουτισμένο με μεγάλες δόσεις οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών.

Κατά των μαύρων κύκλων και των πρηξιμάτων στα μάτια: Αν δεν έχετε κοιμηθεί αρκετά, αν είστε κουρασμένοι ή αν η φύση σας… προίκισε με μαύρους κύκλους, τα παγάκια είναι φίλοι σας! Με ένα ελαφρύ πέρασμα γύρω από τα μάτια θα ενισχυθεί η μικροκυκλοφορία και θα μειωθούν οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες.

Για αόρατους πόρους: Η σύσφιξη της επιδερμίδας θα κάνει λιγότερο εμφανείς τους πόρους. Αν, δε, έχετε και λιπαρή επιδερμίδα, με τα παγάκια θα μειωθεί η λιπαρότητα και το δέρμα σας θα δείχνει στη στιγμή πιο λαμπερό και υγιές.

Και κρατήστε μακριά τα σημάδια της γήρανσης: Κάνετε καθημερινά, χειμώνα καλοκαίρι, μασάζ με παγάκια στο πρόσωπό σας με απαλές και κυκλικές κινήσεις. Τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα καθώς το κρύο προκαλεί σύσφιξη, καλύτερη αιμάτωση και θρέψη της επιδερμίδας.

 

 

 

Πηγή: capital.gr

Διαβάστε επίσης

Πιείτε ένα ουίσκι στην υγειά σας - κυριολεκτικά!

Πιείτε ένα ουίσκι στην υγειά σας – κυριολεκτικά!

Παρόλα τα αρνητικά με τα οποία έχουμε συνδέσει το αλκοόλ, η κατανάλωσή του όπως π.χ. …