Home / Ειδήσεις / Πρόσκληση για 30 φαρμακοποιούς και 12 βοηθούς, από τον ΕΟΠΥΥ, για ένα έτος
Πρόσκληση για 30 φαρμακοποιούς και 12 βοηθούς, από τον ΕΟΠΥΥ, για ένα έτος

Πρόσκληση για 30 φαρμακοποιούς και 12 βοηθούς, από τον ΕΟΠΥΥ, για ένα έτος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναφορικά με 30 φαρμακοποιούς και 12 βοηθούς φαρμακοποιών για διάστημα ενός έτους, απευθύνει ο ΕΟΠΥΥ.

Προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους Φαρμακοποιούς και Βοηθούς Φαρμακοποιών σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. με καθεστώς έκδοσης από αυτούς δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών, για την κάλυψη αναγκών των φαρμακείων του Οργανισμού και για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ
α) Πτυχίο ή δίπλωμα Φαρμακευτικής ΑΕΙ της ημεδαπής, ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας.
β) Άδεια άσκησης επαγγέλματος Φαρμακοποιού ή Βεβαίωση ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος του Φαρμακοποιού.

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΒΟΗΘΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ:
α) Άδεια άσκησης επαγγέλματος Βοηθού φαρμακείου ή βεβαίωση εκδιδόμενη από αρμόδια διοικητική αρχή ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος Βοηθού φαρμακείου.
β) Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, το οποίο οδηγεί στην απόκτηση της ανωτέρω άδειας άσκησης επαγγέλματος ή βεβαίωσης.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία 18 έως 65 ετών.
2. Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ομιλούν και γράφουν την ελληνική γλώσσα.
3. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
4. Να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ.
5. Να έχουν καλή γνώση ξένης γλώσσας.
6. Να μην έχουν καταδικαστεί για κακούργημα ή σε οποιαδήποτε άλλη ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση, καταπίεση, απιστία περί την περιουσία, παράβαση καθήκοντος καθ’ υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής. Να μην είναι υπόδικοι και να μην έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της ανωτέρω παραγράφου, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε. Να μην έχουν, λόγω καταδίκης στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί ή στέρηση αυτή, να μην τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση.
7. Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμη απαλλαγή. 8. Εφόσον προσληφθούν να εγγραφούν στην Δ.Ο.Υ ως επιτηδευματίες.

Οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα κατατάσσονται σε πίνακες με βάση το κριτήριο της εντοπιότητας με την εξής σειρά:
1. Προηγούνται οι δημότες των Δήμων ή των Κοινοτήτων Νομού που προκηρύσσεται η θέση (Α΄ βαθμός εντοπιότητας)
2. Έπονται οι μόνιμοι κάτοικοι όλων των Νομών της Χώρας (Β’ βαθμός εντοπιότητας)

 

 

 

 

 

Πηγή: http://medlabgr.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

Νέες e- υπηρεσίες θέτει στη διάθεση του πολίτη από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, ο …