Home / Ειδήσεις / 30o Συνέδριο Ελληνικής Εταιρίας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας, ΤΗΝΟΣ 2018
30o Συνέδριο Ελληνικής Εταιρίας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας, ΤΗΝΟΣ 2018

30o Συνέδριο Ελληνικής Εταιρίας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας, ΤΗΝΟΣ 2018

Σας ενημερώνουμε ότι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας η 1η Ανακοίνωση του επετειακού 30ου Συνεδρίου της Εταιρίας, με θέμα «Υγεία, Παιδί, Τέχνη: η Τέχνη και η Επιστήμη έχουν αλήθεια, αναζητείστε καταφύγιο εκεί», 20-23 Σεπτεμβρίου 2018, Τήνος

  • Η 1η Ανακοίνωση καθώς και περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση υπάρχουν στη σελίδα του Συνεδρίου.
  • Περιμένουμε τις δικές σας προτάσεις, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στο πρόγραμμα του Συνεδρίου, καθώς επίσης και τις ιδέες σας για τη δραστηριότητα «ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ», δηλαδή ένα βιωματικό σεμινάριο για διοργάνωση νεανικών πάρτυ χωρίς αλκοόλ.
  • Εργασίες για το Συνέδριο: αποστολή περιλήψεων έως 10 Απριλίου 2018
  • Οι υγειονομικοί που το επιθυμούν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε δραστηριότητες πεδίου, που προγραμματίζονται σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης για εξέταση, στην τοπική κοινωνία, παιδιών που χρειάζονται εξειδικευμένη ιατρική συμβουλευτική ή προληπτική εξέταση.
  • Παρακαλείσθε να διακινήσετε το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο “Η δημιουργική απασχόληση των παιδιών 10-15 ετών στον ελεύθερο χρόνο τους” μέσω των επαφών σας, προτείνοντας σε γονείς να το συμπληρώσουν παιδιά ηλικίας 10-15 ετών, προκειμένου να γίνει εκτίμηση αναγκών των παιδιών τους σε θέματα δημιουργικής απασχόλησης ελεύθερου χρόνου και ενίσχυση της ψυχικής τους ανθεκτικότητας με βάση τις δικές τους γνώμες. Η υποβολή απαντήσεων γίνεται ανώνυμα.
  • Δράσεις Λευκής Βίβλου «Ατζέντα Κοινωνικής Παιδιατρικής»: επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και γνωρίστε εργαλεία που έχουν αναπτυχθεί για την προαγωγή της υγείας των παιδιών μας. Περιμένουμε τη γνώμη και τις δικές σας προτάσεις για μελλοντικές πρωτοβουλίες στο facebook της Εταιρίας.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και αναμένουμε την ετήσια συνάντησή μας το Σεπτέμβριο στην Τήνο!

 

 

 

 

 

Πηγή: http://medlabgr.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

Νέες e- υπηρεσίες θέτει στη διάθεση του πολίτη από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, ο …