Home / Ειδήσεις / Αυτοψία – κόλαφος από τον ΟΟΣΑ για το εκπαιδευτικό σύστημα
Αυτοψία - κόλαφος από τον ΟΟΣΑ για το εκπαιδευτικό σύστημα

Αυτοψία – κόλαφος από τον ΟΟΣΑ για το εκπαιδευτικό σύστημα

Ο ΟΟΣΑ σφίγγει τα λουριά στην ελληνική κυβέρνηση και την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας. Σύμφωνα με “Τα Νέα”, τα μέλη του επέστρεψαν στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες με νέα ομάδα και αυτή τη φορά κινήθηκαν… μόνα τους. Κατ’ επέκταση, η νέα “εργαλειοθήκη” για την Παιδεία που αναμένεται την άνοιξη, είναι βέβαιο ότι θα “καίει”.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το εξεταστικό σύστημα, οι νέοι νόμοι για τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ αλλά κυρίως – και περισσότερο απ’ όλα – η αξιολόγηση, ήταν τα θέματα που συζήτησε η νέα ομάδα του ΟΟΣΑ, η οποία επισκέφθηκε για πρώτη φορά αιφνιδιαστικά και “επιτόπου” σχολεία, πανεπιστήμια, φροντιστήρια και ομοσπονδίες.
Η αλήθεια είναι ότι όσες φορές έχει έρθει ομάδα του ΟΟΣΑ στην Ελλάδα, ενημερωνόταν κεντρικά από το υπουργείο Παιδείας και τους φορείς του για τα θέματα της πολιτικής του. Όπως αποδείχθηκε όμως, είναι πάντα καλύτερα να δεις από κοντά αυτό για το οποίο γράφεις…
Στην ερώτηση “πως θα χαρακτηρίζατε την εικόνα του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος που αποκόμισαν οι εκπρόσωποι του ΟΟΣΑ”, ο Γιώργος Μάκος ιδιοκτήτης εκπαιδευτικής επιχείρησης στο Μαρούσι απαντάει, σύμφωνα με τα Νέα ακαριαία: “Κακή”!

 

 

 

 

 

Πηγή: http://medlabgr.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

Νέες e- υπηρεσίες θέτει στη διάθεση του πολίτη από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, ο …