Home / Ειδήσεις / 10ο Συνεδρίο Επεμβατικής Καρδιολογίας και Ηλεκτροφυσιολογίας, 14 – 16 Σεπτεμβρίου, Θεσσαλονίκη
10ο Συνεδρίο Επεμβατικής Καρδιολογίας και Ηλεκτροφυσιολογίας, 14 - 16 Σεπτεμβρίου, Θεσσαλονίκη

10ο Συνεδρίο Επεμβατικής Καρδιολογίας και Ηλεκτροφυσιολογίας, 14 – 16 Σεπτεμβρίου, Θεσσαλονίκη

Οι κορυφαίοι επεμβατικοί καρδιολόγοι της Ελλάδας θα βρίσκονται συγκεντρωμένοι στη Θεσσαλονίκη στη διάρκεια του 10ου Συνεδρίου Επεμβατικής Καρδιολογίας και Ηλεκτροφυσιολογίας (10th Congress of Innovations inInterventional Cardiology and Electrophysiology), που διοργανώνει η Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος και θα διεξαχθεί στις 14 – 16 Σεπτεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη.

Η μεγάλη επιτυχία των εννέα προηγούμενων Συνεδρίων εγγυάται ότι και το 10ο Συνέδριο θα έχει ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση από όλους τους Έλληνες και ξένους Καρδιολόγους, και θα στεφθεί με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.

Φέτος το Συνέδριο έχει και επετειακό χαρακτήρα καθώς κλείνει τα 10 χρόνια επιστημονικής έρευνας και συμβολής στην εκπαίδευση των καρδιολόγων.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται από την επιστημονική κοινότητα και από το κοινό η Τελετή Έναρξης στην οποία προσκεκλημένος είναι ο διεθνώς καταξιωμένος Καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών & Προέδρος του Ερευνητικού Ινστιτούτου για τη Μακροζωία και την Πρόληψη των ασθενειών του Γήρατος, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Ο Καθηγητής κ. Στεφανάδης θα πλαισιώσει την τελετή με την εναρκτήρια ομιλία «To παρόν και το μέλλον της επεμβατικής καρδιολογίας».

 

 

 

 

 

Πηγή: http://medlabgr.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

Νέες e- υπηρεσίες θέτει στη διάθεση του πολίτη από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, ο …