Home / Ειδήσεις / Στις 13 Μαΐου το φετινό ανανεωμένο TEDxAthens
Στις 13 Μαΐου το φετινό ανανεωμένο TEDxAthens

Στις 13 Μαΐου το φετινό ανανεωμένο TEDxAthens

Τα όρια εξερευνά το φετινό, 8ο κατά σειρά TEDxAthens, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Στ. Νιάρχος.
Το κεντρικό θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι «Edge» και οι προσκεκλημένοι ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό μέσα από τις ιστορίες τους τη δική τους πορεία αναζήτησης των ορίων τους.
Το TEDxAthens 2017 αποκτά νέα φιλοσοφία με πιο πλούσιο περιεχόμενο να παρουσιάζεται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς χώρους. Εκτός από τις ομιλίες στην κεντρική αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, θα φιλοξενηθεί η εναλλακτική σκηνή με διαδραστικές ομιλίες στον Πύργο Βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης και το «TEDxAthens Lab» με εργαστήρια και δημιουργικές συζητήσεις μεταξύ ομιλητών και συνέδρων στο χώρο «Donors Lounge» της Λυρικής Σκηνής. Την ίδια ώρα σε όλους τους χώρους του Κέντρου Πολιτισμού θα διεξάγονται μουσικά δρώμενα, ενώ οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία φαγητού βασισμένη στη φιλοσοφία της μηδενικής παραγωγής αποβλήτων.
Μεταξύ των ομιλητών που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής συγκαταλέγονται ο επενδυτής τεχνολογίας, Κρίστιαν Ερνάντεζ Γκαλάρντο, ο εξερευνητής και κωπηλάτης των ωκεανών, Όλι Χικς, ο δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Πατρικαράκος, η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Ζυρίχης σε θέματα πολιτικής υγείας, Έφη Βαγενά και ο σύμβουλος εγκληματολογίας, Τομ Γκας. Χτες βράδυ ανακοινώθηκε και η συμμετοχή της ποιήτριας και μεταφράστριας Κατερίνας Αγγελάκη-Ρουκ.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

Νέες e- υπηρεσίες θέτει στη διάθεση του πολίτη από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, ο …