Home / Ειδήσεις / Υποτροφίες σε δημοσιογράφους από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Υποτροφίες σε δημοσιογράφους από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Υποτροφίες σε δημοσιογράφους από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσίασε σε Συνέντευξη Τύπου μια τριετή δωρεά για τη στήριξη ενός πιλοτικού προγράμματος μετεκπαίδευσης για νέους αλλά και πιο έμπειρους δημοσιογράφους και νεαρούς αποφοίτους πανεπιστημιακών σχολών δημοσιογραφίας, το οποίο υποστηρίζει με αποκλειστική του δωρεά, και υλοποιείται από τη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Columbia, στη Νέα Υόρκη.
Οι υποτροφίες περιλαμβάνουν τα δίδακτρα, καθώς και τα έξοδα μετάβασης, διαμονής, τοπικών μετακινήσεων και διατροφής κάθε σπουδαστή, για τη χρονική διάρκεια του προγράμματος που θα παρακολουθήσει. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τα φετινά μετεκπαιδευτικά προγράμματα που υποστηρίζει το ΙΣΝ ξεκινάει στις 17 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως την 1η Απριλίου.
Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει σε δημοσιογράφους από την Ελλάδα τα κατάλληλα εργαλεία και εφόδια και να ενισχύσει τις δεξιότητές τους, προκειμένου, με τη σειρά τους, να εξελίξουν το έργο και τη συμβολή τους στην ελληνική δημοσιογραφία.
Η τριετής δωρεά περιλαμβάνει εντατικά θερινά μαθήματα που αναπτύσσονται σε τρεις θεματικές: την υλοποίηση ρεπορτάζ με χρήση βίντεο και την ερευνητική δημοσιογραφία.
Για ερωτήσεις και διευκρινίσεις αναφορικά με το πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Columbia.media@snf.org

 

 

 

 

Πηγή: medlabgr.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

ΕΟΠΥΥ: Νέες e-υπηρεσίες για αιτήματα, για Ηλεκτρονική Προέγκριση φαρμάκων

Νέες e- υπηρεσίες θέτει στη διάθεση του πολίτη από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, ο …