Home / Ειδήσεις / Π. Πολάκης: Δεν είμαι “μουτζαχεντίν”, είμαι αριστερός
Π. Πολάκης: Δεν είμαι "μουτζαχεντίν", είμαι αριστερός

Π. Πολάκης: Δεν είμαι “μουτζαχεντίν”, είμαι αριστερός

Περίπου 85 δισ. ευρώ του χρέους της χώρας προέρχεται από το “μαύρο” χρήμα στο χώρο της υγείας και τη διαδικασία των υπερτιμολογήσεων, αναφέρει σε συνέντευξη του στον κυριακάτικο Τύπο, ο Παύλος Πολάκης. Ο αναπληρωτής υπουργός υγείας, χαρακτηρίζει τον εαυτό του “αριστερό”, αντικρούοντας όσους τον αποκαλούν “μουτζαχεντίν της Βουλής και αναρχικό”.
Αναφορικά με τις προσλήψεις στο ΚΕΛΠΝΟ αναφέρει ότι έγινε προσπάθεια πλήρωσης των θέσεων με βάση το σύστημα μοριοδότησης του ΑΣΕΠ “και όχι με μπιλιετάκια βουλευτών ή κομματικών οργανώσεων. Αυτό ενόχλησε πολλούς γιατί έσπασε μια παράδοση πελατειακών σχέσεων με παλιές και βαθιές ρίζες στο σύστημα διοίκησης και εξουσίας. Και ο χώρος της υγείας είτε μέσω του ΚΕΛΠΝΟ είτε μέσω “Ντυνάν” τάιζε πολύ κόσμο”.
Σε ότι έχει να κάνει με τις περικοπές στις συντάξεις, ο αναπληρωτής υπουργός απαντά ότι αυτά τα λένε τα ΜΜΕ που τους κόπηκε η επιχορήγηση. Παραδέχεται ωστόσο ότι υπάρχει υπερφορολόγηση, εντούτοις πρέπει να έχουμε ισοσκελισμένους ισολογισμούς.

 

 

 

 

 

Πηγή: medlabgr.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 17-19 Δεκεμβρίου 2021μ Αθήνα, Ζάππειο Μέγαρο “Είναι σημαντικότερο να γνωρίζουμε …