Home / Υγεία / Παιδί / Ποδήλατο για παιδιά που περνούν πολλές ώρες στο tablet
Ποδήλατο για παιδιά που περνούν πολλές ώρες στο tablet

Ποδήλατο για παιδιά που περνούν πολλές ώρες στο tablet

Πολλά παιδιά στις μέρες μας είναι εθισμένα στην χρήση ενός tablet κάτι το οποίο σημαίνει πως μπορεί να κάθονται με τις ώρες μπροστά από αυτά παίζοντας διάφορα παιχνίδια και βλέποντας βίντεο.
Η Fisher-Price θέλει να κάνει αυτή την ομάδα χρηστών πιο ενεργητική με το Think & Learn Smart Cycle που παρουσιάστηκε στο CES 2017 στο Las Vegas.
Πρόκειται για ένα σταθερό ποδήλατο για παιδιά που έχει ενσωματωμένο ένα stand για το iPad με σκοπό να τους παροτρύνει να ασκήσουν τόσο το σώμα τους όσο και το μυαλό τους.
Το 2015 μια πανεπιστημιακή έρευνα είχε δείξει πως από την ηλικία των 2 το 90% των παιδιών μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα tablet. Από την πλευρά της η Fisher-Price με δική της έρευνα αποκάλυψε πως οι προσχολικές ηλικίες μπορεί να αφιερώνουν 19 ώρες κάθε εβδομάδα για να βλέπουν βίντεο και περίπου 20 ώρες μπροστά από μια ηλεκτρονική συσκευή.
Σίγουρα ο παραπάνω χρόνος είναι πολύς και δεν προσφέρει καλή υγεία στα νεαρά αυτά άτομα.
Η Fisher-Price λοιπόν με αυτή την νέα συσκευή νομίζει πως έχει δώσει μια απάντηση στο παραπάνω πρόβλημα.
Το Smart Cycle συνδέεται μέσω Bluetooth με το tablet και έρχεται με 4 εκπαιδευτικές εφαρμογές με περισσότερες σύντομα να γίνονται διαθέσιμες.
Κάθε εφαρμογή απαιτεί από το παιδί να κάνει ποδήλατο καθώς ασκεί παράλληλα και το μυαλό του.
Οι εφαρμογές στοιχίζουν $5 ενώ το ίδιο το ποδήλατο $150.

 

 

 

 

Πηγή: medlabgr.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

Χορηγία €4 εκατ. από το ίδρυμα ΙΚΕΑ για τη στέγαση και την φροντίδα 100 ασυνόδευτων παιδιών

Χορηγία 4 εκατομμυρίων ευρώ από το Ίδρυμα ΙΚΕΑ έλαβε η The HOME Project προκειμένου να υποστηρίξει 100 παιδιά-πρόσφυγες με …