Home / Ειδήσεις / Υποδεχόμαστε στο Μαρούσι τη Φλόγα της Αγάπης στη 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος
Υποδεχόμαστε στο Μαρούσι τη Φλόγα της Αγάπης στη 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος

Υποδεχόμαστε στο Μαρούσι τη Φλόγα της Αγάπης στη 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 18:30, Δημαρχείο Αμαρουσίου     

Τη Φλόγα της Αγάπης υποδέχεται ο Δήμος Αμαρουσίου στη 13ης Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος, ενισχύοντας και προωθώντας  την εθελοντική προσφορά και αλληλεγγύη  προς το συνάνθρωπό μας.

Η Φλόγα θα αφιχθεί στο Μαρούσι την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 18:30, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & δ. Μόσχα ) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει τη διαδρομή:
Βασ. Σοφίας- αριστερά οδός Ερμού, συνέχεια πλατεία Ευτέρπης-αριστερά πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως- αριστερά Θεμιστοκλέους- αριστερά Πλατεία Ευτέρπης-δεξιά οδός Δήμητρος- συνέχεια Βασ. Σοφίας, τερματισμός Δημαρχείο Αμαρουσίου.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στο κάλεσμά του σημειώνει:
« Στο Μαρούσι συνεχίζουμε έμπρακτα να στηρίζουμε  την εθελοντική προσφορά και να συμμετέχουμε σε κάθε πρωτοβουλία και προσπάθεια που έχει στόχο τη γιγάντωση του κινήματος της εθελοντικής αιμοδοσίας. Η συμμετοχή όλων μας  στη 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία θα στείλει σε κάθε γωνία ένα  ισχυρό μήνυμα ανθρωπισμού για την ύψιστη αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία δίνει την ελπίδα να σωθεί  μια ζωή.»

 

Πηγή: medlabgr.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

Εκδηλώσεις στις Κυκλάδες για την αυγουστιάτικη πανσέληνο

Εκδηλώσεις στις Κυκλάδες για την αυγουστιάτικη πανσέληνο

Εκδηλώσεις τη βραδιά της πανσελήνου, στις 26 Αυγούστου 2018, καθώς και άλλες που διοργανώνονται μια …