Home / Υγεία / Σεξ & Υγεία / Η πιο σέξι playlist σύμφωνα με τους επιστήμονες!
Η πιο σέξι playlist σύμφωνα με τους επιστήμονες!

Η πιο σέξι playlist σύμφωνα με τους επιστήμονες!

Ο χαμηλός φωτισμός, τα μεταξωτά σεντόνια, τα κεριά και η μουσική συνθέτουν την ιδανική ατμόσφαιρα για να χαλαρώσει το ζευγάρι και οι δύο σύντροφοι να έρθουν πιο κοντά…

Η κορυφαία υπηρεσία ψηφιακής μουσικής Spotify συνεργάστηκε με το μουσικολόγο-ψυχολόγο Δρ Daniel Müllensiefen από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, καταλήγοντας στις λίστες με τα ιδανικά τραγούδια που θα συνοδεύσουν τις προσωπικές σας στιγμές.

Στη σχετική μελέτη σημειώνεται μάλιστα πως η μουσική υπόκρουση μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο διεγερτική από τα προκαταρκτικά ή την ίδια τη σεξουαλική πράξη!

Το ερευνητικό πρότζεκτ με τίτλο «Η Επιστήμη πίσω από το Τραγούδι» (Science Behind the Song) εξετάζει τη σχέση μεταξύ μουσικής και ρομαντισμού, αποπλάνησης και σεξ.

Συνολικά 2.000 άτομα ηλικίας 18 έως 91 ετών (άνδρες και γυναίκες) συμμετείχαν στη μελέτη και τους ζητήθηκε να επιλέξουν τα τραγούδια που αυτοί θεωρούσαν ότι είναι… «καλύτερα κι από το σεξ»!

Επίσης, οι συμμετέχοντες επέλεξαν τα καλύτερα τραγούδια που μπορούν να συνοδεύσουν τη σεξουαλική πράξη, αλλά και ποια θεωρούν ότι είναι τα… τραγούδια της αποπλάνησης.

 

Πηγή: onmed.gr

Διαβάστε επίσης

H ζωντανή μουσική χαρίζει μακροζωία

H ζωντανή μουσική χαρίζει μακροζωία

Η ζωντανή μουσική μπορεί να αποδειχθεί πιο ευεργετική ακόμα και από τη γιόγκα χαρίζοντάς μας …